wiezijnwij_12
transport logistiek Sterckwijck veiligheid arbo

Wie zijn wij

Sterckwijck is een opleidingsorganisatie, met een door ruime arbeidservaring onderbouwde basis. Het is een organisatie die prijs-kwaliteit verhoudingen, deskundigheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze specialisaties zijn transport, logistiek, veiligheid en arbo. Door de certificering van het CCV tellen vele opleidingen mee voor de verplichte nascholing van beroepschauffeurs.

Wij willen onze expertises en vaardigheden zoveel mogelijk overdragen en integreren in de organisatie van de opdrachtgever. Dit wordt zowel gedaan via open inschrijvingen als via in-company trainingen. Bij in-company trainingen, ook wel training on the job, wordt getraind op de eigen werkvloer, met de eigen voertuigen en machines in de werkelijke situatie. Hierdoor ontstaat nauwelijks verlies van productie en kunnen de cursisten direct vragen en opmerkingen bespreken met de trainer.

Vanuit onze intenties werken wij aan de doelen zoals die door de opdrachtgever geformuleerd zijn. Onze kracht ligt derhalve in het maatwerk van de opleidingen, niet standaard, maar luisteren naar de behoefte van de klant en zorgen dat daar een invulling aan gegeven wordt.

Om effectief te kunnen blijven reageren op veranderende omstandigheden dienen tijdig de benodigde kennis, expertise en vaardigheden ontwikkeld te worden bij het personeel.
Dit kan met name bereikt worden door middel van opleidingen die ertoe bijdragen dat medewerkers over de meest actuele vaardigheden en kennis beschikken die in het kader van organisatiedoelen nodig zijn. Een goed opleidingsbeleid zorgt ervoor dat het beoogde resultaat bereikt wordt. Het voordeel wordt met name gehaald uit standaardisatie van kennis. De trainingen zijn actief en vragen een grote inzet van deelnemers en trainers.

Sterckwijck is een uitstekende partner voor opleidingen, cursussen en trainingen op maat gemaakt en helpt u het gewenste resultaat voor uw organisatie te behalen. Sterckwijck, dat levert resultaat!

Info